Президент Університету Монпельє–3 імені Поля Валері висловив підтримку колективу Хортицької національної академії та солідарність з українським народом у важкі часи

Президент Університету Монпельє–3 імені Поля Валері

 

Протягом останніх двох місяців ректорат Хортицької національної академії активно комунікував з Філіпом Жероном, Президентом Університету Монпельє–3 імені Поля Валері (Париж, Франція), з питань підготовки до проведення на базі академії в червні 2022 р. ХІІІ Міжнародного теоретико-методологічного семінару «Архетипіка і публічне управління: від імаджинеру до технологій постмодерної сучасності». В останньому листі Філіп Жерон висловив повну підтримку колективу Хортицької національної академії та солідарність з усім українським народом у важкі часи захисту незалежності держави. Пан Жерон висловив сподівання, що цей складний період найшвидше закінчиться, українці зможуть повернутися до мирного життя, а колектив Хортицької національної академії продовжить плідну науково-інноваційну діяльність, зокрема, за напрямом підготовки до Міжнародного теоретико-методологічного семінару. 

Ректорат Хортицької національної академії щиро вдячний французьким партнерам за незмінну підтримку і віру в те, що українці здолають усі військові загрози і наша країна вже скоро буде відкритою та безпечною для прийому делегацій з дружніх зарубіжних країн.