Онлайн-дні Хортицької національної академії

3 15 по 20 листопада від факультету реабілітаційної педагогіки та соціальної роботи Хортицької національної академії були проведені заходи для ознайомлення абітурієнтів зі спеціальностями факультету.

Кожна кафедра підготувала інтерактивні онлайн-заходи, щоб абітурієнти мали змогу в ігровій формі ближче познайомитись зі спеціальністю, яка їх зацікавила.

-16 листопада кафедра спеціальної освіти та психології, для спеціальності 053 Психологія підготувала майстер-клас «PsychoLIFE: тренінг управління стресом» (спікер Кетлер-Митницька Т.С.), а також майстер-клас «Опанування тривожними станами за допомогою малювання Зентанглів». (спікер Дергач М.А.);
-17 листопада кафедра соціальної роботи для спеціальності 231 Соціальна робота підготувала воркшоп «Ефективна комунікація соціального працівника» (спікер Червоненко К.С.), а також круглий стіл «Соціальна робота – професія майбутнього». (спікер Мосаєв Ю.В., Павленко А.І.);
-18 листопада кафедра фізичної терапії, ерготерапії та фізичної культури і спорту для спеціальності 017 Фізична культура і спорт підготувала майстер-клас «Онлайн руханка». (спікери Сергата Н.С., Сергатий М.О., Одинець Т.Є.), а також була проведена онлайн-вікторина «Від Древньої Греції до сьогодення» (спікери Сергата Н.C., Одинець Т.Є.);
-19 листопада кафедра фізичної терапії, ерготерапії та фізичної культури і спорту для спеціальності 227 Фізична терапія, ерготерапія підготувала майстер-клас «Фізична терапія, ерготерапія – професія, що надає сенс життя». (спікери Баришок Т.В., Одинець Т.Є.);
-19 листопада кафедра спеціальної освіти та психології для спеціальності 016 Спеціальна освіта підготувала майстер-клас «Використання кінезіологічних вправ у логопедії». (спікер Клочкова Ю.В.), а також майстер-клас «Використання кінезіологічних вправ у логопедії». (спікер Жадленко І.О.)
-20 листопада кафедра педагогіки та методик навчання для спеціальності 013 Початкова освіта підготувала консультацію «Дитина з розладами аутистичного спектру в загальноосвітньому інклюзивному просторі» (спікер Саєнко Т.А.), а також майстер-клас «Використання казок у роботі вчителя початкових класів» (спікер Моренко О.М.). Ще для абітурієнтів була організована лекція-візуалізація «Навчальні стратегії успішного студента. Тема 1. Стратегія конспектування» (спікер Фурман О.Ф.), консультація-квест «Шлях до самовдосконалення» (спікер Лапшина І.С.), бесіда-гра «Стежками педагогічного світу». (спікер Шугай Я.М.) та онлайн-лекція «Емоційний інтелект як наскрізне вміння НУШ» (спікер Горшкова Г.В.)
Абітурієнти мали можливість взяти участь у різних формах заходів: круглих столах, спробувати себе на майстер-класах, зіграти в онлайн-квести та в ігровій формі почути відповіді на питання, які їх турбують стосовно майбутньої спеціальності. Також гості заходу поспілкувалися зі викладачами кожної кафедри та зі студентами, які вже здобувають бажану спеціальність. У загальній кількості усі заходи Онлайн-днів Хортицької національної академії відвідало майже 300 гостей.
Щиро дякуємо усім викладач, які доклали зусиль та взяли учать в Онлайн-днях Хортицької національної академії, а також дякуємо усім гостям, які долучилися до онлайн-заходів. Сподіваємось, що ми допомогли зробити вибір та дізнатися усе про свою бажану майбутню професію.