Хортицька національна академія на V Міжнародному екологічному форумі “Еко Форум – 2021”

Еко-форум

Сьогодні розпочався  V Міжнародний екологічний форум “Еко Форум – 2021”, на якому вже традиційно  представлена Хортицька національна академія.

Представники академії, як і завжди, були активними учасниками обговорень, презентацій та інших заходів форуму. Так, проректор з навчальної роботи Позднякова-Кирбят’єва Елліна Геннадіївна взяла участь у пленарному засіданні “Європейський зелений курс: можливості та наслідки для України”. Вона зазначила, що  наш заклад завжди бере активну участь у екологічних ініціативах та постійно займається озелененням своєї території на о. Хортиця.  До прикладу, академія почала впровадження програми Європейського зеленого курсу у навчання як студентів, так і школярів.

Викладач кафедри соціальної роботи Мосаєв Юрій Володимирович виступив спікером на секції 1 “Локальні ініціативи в рамках Європейського зеленого курсу” з доповіддю “Адаптація української освіти до принципів європейського зеленого курсу на прикладі локальних екологічних ініціатив КЗВО «Хортицька національна навчально-реабілітаційна академія» ЗОР, зазначивши про важливість введення екологічних програм та ініціатив у освітній процес на всіх рівнях.

Під час церемонії відкриття V Міжнародного екологічного форуму “Еко Форум – 2021”  організатори вручили академії почесну нагороду за постійну підтримку та активну участь у заходах форуму.

Викладачі та студенти залюбки розповідають про проекти та досягнення академії зацікавленим гостям та іншим учасникам заходу.

На третій день заходу, 16 вересня, кафедра садово-паркового господарства разом зі студентами представить два проекти з благоустрою та озеленення території міста, які були розроблені у рамках міського щорічного конкурсу творчих робіт (проектів) з ландшафтного дизайну.

Еко-форум триватиме до 16 вересня включно, тож запрошуємо всіх відвідати нашу локацію!