Підведено підсумки конкурсу ІІ щорічного творчого конкурсу на кращу учнівську та студентську наукову роботу із соціальної педагогіки / соціальної роботи «Змінимо світ на краще»

Соціальна педагогіка

Зазначений конкурс проводився на базі кафедри соціальної роботи «Хортицької національної академії». Загалом на конкурс було подано більше тридцяти робіт. За результатами оцінювання студентських робіт журі конкурсу визначило наступних переможців. В номінації друкована реклама були визначені наступні переможці: диплом І ступеню отримала Чередніченко Ірина; дипломи ІІ ступеню отримали Панченко Вікторія та Агакішиєва Світлана; дипломи ІІІ ступеню отримали Семенчук Аліна та Спаська Діана. В номінації відеореклама диплом ІІІ ступеню отримала Пасько Катерина. Всі переможці серед студентів навчаються в «Хортицькій національній академії». Крім студентів в конкурсі активну участь взяли школярі, які оцінювалися журі за окремим конкурсом. В номінації друкована реклама диплом І ступеню отримали учні 5 класу, НВК «Запорізька Січ» м. Запоріжжя: Лавриненко Анастасія, Білоус Наталія, Лі Карина, Деріпалко Діана; диплом ІІ ступеню отримали учні 11 класу ЗОШ №5 м.Запоріжжя: Щеглова Орина та Горбачова Злата; диплом ІІІ ступеню учень 7 класу Учкін Єгор, НВК «Запорізька Січ» м. Запоріжжя. 

Кафедра соціальної роботи «Хортицької національної академії» вітає переможців та їх керівників і бажає подальших успіхів в навчанні, творчій та науковій діяльності.