Вручення дипломів магістрів 2021 року Хортицької національної академії!

Вручення дипломів магістрів Хортицької національної академії!

19 лютого 2021 року в Хортицькій національній академії в урочистій атмосфері відбулася церемонія вручення дипломів першим випускникам у 2021 році факультету реабілітаційної педагогіки та соціальної роботи магістрам за освітніми програмами  «Початкова освіта», «Соціальна педагогіка» та  «Фізична терапія», серед яких 12 дипломів з відзнакою. 

Побажання щасливої долі та звершень на професійному та життєвому шляху випускникам висловили ректор академії Нечипоренко Валентина Василівна, проректори Гордієнко Наталя Миколаївна, Позднякова-Кирбят’єва Елліна Геннадіївна та завідувачі кафедр Лупінович Світлана Миколаївна, Павленко Анатолій Іванович та Одинець Тетяна Євгеніївна. 

Слова вдячності професорсько-викладацькому складу, одногрупникам висловили випускники-магістранти. Вони дякували за високий рівень професійних знань, за досвід, за комфорт і душевне тепло, яке вони відчули в стінах академії.

Успішні показники навчання наших студентів є результатом плідної співпраці з науково-педагогічними працівниками, втіленням мрій про компетентного випускника Хортицької національної академії. Диплом академії надає великі можливості та перспективи випускникам реалізувати себе у професії як в Україні, так і за її межами.

Атмосфера заходу була сповнена позитивних емоцій, сяючих усмішок, а теплі спогади про яскраве студентське життя надовго залишаться у пам’яті кожного випускника Хортицької національної академії!

Щасливої життєвої дороги, дорогі випускники!