Розпочинається набір працівників та студентів Хортицької національної академії для участі в міжнародному проєкті «Самодіагностика раку молочної залози в молодих українок»

Розпочинається набір працівників та студентів Хортицької національної академії для участі в міжнародному проєкті «Самодіагностика раку молочної залози в молодих українок», що співфінансується Польсько-Американським Фондом Свободи в рамках програми RITA – «Зміни в регіоні».  Проєкт спрямований на розповсюдження знань та практик щодо раку молочної залози та необхідності самообстеження молочної залози серед академічної спільноти. Поінформованість щодо факторів ризику раку молочної залози та набуття навичок самообстеження молочних залоз серед академічної спільноти надасть можливість раннього виявлення раку молочної залози, зниження вартості лікування та смертності від захворювання.

Навчання відбуватиметься упродовж 12-31 жовтня 2020 року. Програма навчання буде наповнена лекціями (Епідеміологія та профілактика раку молочної залози; Фактори ризику та клінічні особливості раку молочної залози; Наочні методи скринінгу раку молочної залози) та практичним заняттям (Розвиток навичок самообстеження молочних залоз).

Лекції та практичні заняття будуть проводити:

Одинець Тетяна Євгенівна – завідувач кафедри фізичної реабілітації, доктор наук з фізичного виховання та спорту, професор;

Баришок Тетяна Віталіївна – доцент кафедри фізичної реабілітації, кандидат наук з фізичного виховання та спорту, доцент;

Тоцька Анна Володимирівна – викладач кафедри фізичної реабілітації.

Учасниками проєкту стануть 100 студентів та 50 працівників Хортицької національної академії. По завершенні навчання учасники отримують сертифікат участі в міжнародному проєкті. Реєстрація триває до 11 жовтня 2020 року.

У випадку запитань, будь ласка, звертайтеся до координатора проєкту Одинець Тетяни Євгенівни, rita.hnnra@gmail.com

 

Бажаючим взяти участь у проєкті студентам  прохання зареєструватися за посиланням:

https://docs.google.com/forms/d/13rDnW7xZetdSCNSydCJnkHZ28HP2kr6sbrTz8O78xjQ/edit

Бажаючим взяти участь у проєкті працівникам  прохання зареєструватися за посиланням:

https://docs.google.com/forms/d/116gBl7VpppON-ymyDmSyc-dKjyDtPU91Et49X3fXJhA/edit