Стажування і перший етап міжнародного проєкту «Програма RITA – зміни в регіоні»

«Програма RITA - зміни в регіоні»
З 10 по 14 серпня 2020 року представники кафедри фізичної реабілітації Хортицької національної академії професор Одинець Тетяна та доцент Баришок Тетяна взяли участь у першому етапі «ПРОГРАМА RITA – ЗМІНИ В РЕГІОНІ: Cамодіагностика раку молочної залози у молодих українок», що відбувся на базі WSG
Разом із колегами з Харківської державної академії фізичної культури, Житомирського державного університету імені Івана Франка, Херсонського державного університету та Львівського державного університету фізичної культури ім. Івана Боберського було пройдено стажування викладачів та навчання фахівців самодіагностики молочної залози з метою впровадження отриманих знань і вмінь в освітній процес в українських університетах, формування культури самоспостереження у молодих українок, підвищення обізнаності з проблеми жіночої онкології, важливості ранньої діагностики та, як результат, зміни якості та тривалості життя українок.
Проєкт передбачає навчання студентів, викладачів та співробітників ЗВО України. Також планується візит польської групи експертів до університетів-партнерів України для проведення суспільних заходів у формі «Академічних днів боротьби з раком молочної залози».
Всі виші в межах реалізації проєкту отримали сучасне навчальне обладнання.
Дякуємо нашому колезі Alexander Skaliy за високий рівень організації стажування, професіоналізм та гостинність!

Дякуємо колегам за плідну співпрацю та дружню компанію!