Вебінар «Особливості організації дистанційного навчання у Хортицькій національній академії»

Вебінар Хортицька національна академія

24 червня 2020 року відбувся вебінар «Особливості організації дистанційного навчання у Хортицькій національній академії», організований Хортицькою національною академією для Університету Кутаїсі.

На вебінарі були розглянуті: алгоритм організації дистанційної освіти у структурному підрозділі вищої школи; порівняльна характеристика різноманітних платформ та ресурсів для організації дистанційної освіти; особливості використання нетрадиційних форм та методів організації дистанційної освіти; особливості організації клінічної практики за спеціальністю 227 Фізична терапія, ерготерапія у дистанційному режимі; особливості проведення сесії онлайн; трикомпонентна дистанційна система забезпечення якості освіти. За результатами вебінару слухачі від Університету Кутаїсі отримали сертифікати.

Керівник відділу стратегічного розвитку, інтернаціоналізації та досліджень Університету Кутаїсі – Чабукі Чечішвілі висловив щиру подяку адміністрації академії за якісний і змістовний вебінар та звернувся з пропозицією продовжити співпрацю та започаткувати програму обміну студентами та викладачами.