Міжнародне співробітництво Хортицької національної академії та Університету Кутаїсі

Міжнародне співробітництво Хортицької національної академії та Університету Кутаїсі

Близько двох місяців тому між Хортицькою національною академією та Університетом Кутаїсі було підписано меморандум про співпрацю. У рамках міжнародного співробітництва представники Університету Кутаїсі звернулись з пропозицією до Хортицької національної академії поділитись досвідом організації дистанційної освіти під час карантину. Саме цьому питанню була присвячена організаційна онлайн-зустріч керівного і науково-педагогічного складу закладів, яка відбулась 22 травня 2020 року.

Керівник відділу стратегічного розвитку, інтернаціоналізації та досліджень, а за сумісництвом – керівник служби забезпечення якості освіти Університету Кутаїсі – Чабукі Чечішвілі запропонував провести для науково-педагогічних працівників академії зустрічний вебінар і презентувати напрацьований університетом досвід організації дистанційної освіти. Слушною виявилась пропозиція долучитись до спільного написання програми оцінки якості освіти, яку зараз готує Університет Кутаїсі і планує оприлюднити для закладів вищої освіти Грузії. 

Також під час зустрічі сторонами було ініційовано після завершення карантинних обмежень реалізувати програму обміну студентами спеціальностей 227 Фізична терапія, ерготерапія, 073 Менеджмент та 242 Туризм.