В академії підведено підсумки творчого конкурсу «Змінимо світ на краще»

В Хортицькій національній академії журі в інтерактивному режимі підвело підсумки творчого конкурсу студентських і учнівських робіт із соціальної педагогіки/соціальної роботи «Змінимо світ на краще».
У номінації «Друкована соціальна реклама» переможцями (поділено 1-2 місце) визнано роботи студентів 4 курсу Аліни Матвієнко та Альони Тубальцевої і студентки магістратури Вікторії Чумаченко (3 місце) спеціальності «Соціальна робота».
У номінації «Соціальна реклама (фото)» журі визнало кращими роботи студентів 4 курсу Валентини Міхеєвої (1 місце), Руслани Старкової (2 місце) та студентки 1 курсу Анастасії Пуріс спеціальності «Соціальна робота».
У номінації «Соціальна реклама (відео)» відзначено відеосюжети Крістіни Кузнєцової (випускниці гімназії №3 «Основа» з м. Пологи) (1 місце), та студентів-першокурсників спеціальності «Соціальна робота» Анастасії Малько і Анастасії Пуріс (2 місце).
Кращою студентською науковою роботою з соціальної педагогіки/соціальної роботи журі визначило працю студентки магістратури Яни Саніної на тему «Розвиток соціальної компетентності молодших школярів інклюзивних закладів» (науковий керівник – кандидат педагогічних наук Ольга Анатоліївна Клопота).
Дякуємо всім учасникам конкурсу, що змогли на творчому рівні долучитися до важливої соціальної ініціативи і вітаємо переможців!
Побажаємо переможцям, які отримали відповідні рекомендації, нових досягнень у Всеукраїнському дистанційному конкурсі студентських і учнівських робіт у Житомирському державному університеті, що відбудеться в червні.

Робота

Робота 1

Робота 2

Робота 4

Робота 6