Увага! Зміна дедлайну конкурсу «Змінимо світ на краще»

КАФЕДРА СОЦІАЛЬНОЇ РОБОТИ ХОРТИЦЬКОЇ НАЦІОНАЛЬНОЇ АКАДЕМІЇ ПРОДОВЖУЄ ПРОВЕДЕННЯ ТВОРЧОГО КОНКУРСУ НА КРАЩУ СТУДЕНТСЬКУ ТА УЧНІВСЬКУ НАУКОВУ РОБОТУ ІЗ СОЦІАЛЬНОЇ ПЕДАГОГІКИ / СОЦІАЛЬНОЇ РОБОТИ «ЗМІНИМО СВІТ НА КРАЩЕ»

На Конкурс подаються самостійно підготовлені дослідницькі роботи (не більше двох авторів) з актуальних соціальних проблем, які мають наукове або прикладне значення та апробовані. Учасниками можуть бути: студенти Хортицької національної академії, учні закладів середньої освіти. Допускається виконання робіт студентами у співавторстві з учнями закладів середньої освіти. Всі роботи виконуються українською мовою.

Вимоги до оформлення конкурсних соціальних проєктів

Учнівські та студентські проєкти, присвячені вирішенню актуальних соціальних проблем різного рівня.
Обсяг –
до 10 сторінок тексту (А4, шрифт – Times New Roman, інтервал – 1,5пт, кегль – 14пт, всі поля – по 2см).

Структура проєкту:
1) титульна сторінка;
2) зміст проєкту;
3) вступ (актуальність проєкту, мета і завдання, бенефіціари, ресурси, етапи, рівень реалізованості, очікувані результати);
4) методи і технології проєкту;
5) список використаних джерел;
6) додатки (за потреби).

Критерії оцінювання: самостійність, інноваційність, актуальність, чіткість і доступність викладу, реалістичність.  

Вимоги до оформлення конкурсної соціальної реклами

Зразки соціальної реклами, розробленої учнями та студентами, спрямовані на попередження або подолання негативних явищ у суспільстві. Форма соціальної реклами – друкована, фото, відео (до двох хвилин).

Критерії оцінювання: креативність, актуальність, інноваційність, значущість, ясність і доступність викладу матеріалу, глибина. 

На Конкурс також приймаються студентські наукові роботи, присвячені соціальній тематиці, які висвітлюють результати самостійних наукових пошуків молоді (за окремими вимогами, що є на кафедрі).  

Термін подання конкурсних робіт на кафедру в електронному вигляді (е-mail: tayapuris@ukr.net) – до 6 квітня 2020 року. 
Контактний телефон 095 350 35 34. Переможці конкурсу будуть відзначені і рекомендовані до участі у Всеукраїнському конкурсі.

 

А найкращою роботою конкурсу з соціальної реклами у 2019 році було визнано плакат «Молодь обирає інтелект!» (автори: студенти Хортицької національної академії Кристина Сафронова, спеціальність «Соціальна педагогіка» і Діана Алієва, спеціальність «Дизайн»)