Увага! Зміна умов конкурсу «Арт-Хортиця»!

Арт-Хортиця

Шановні учасники конкурсу «Арт-Хортиця»!

Раді повідомити, що конкурс триває. Але у зв’язку із продовженням карантину прохання надсилати ваші роботи на конкурс разом із заявкою на участь НА ЕЛЕКТРОННУ ПОШТУ designkhnnra@gmail.com до 1 ТРАВНЯ.

Усі роботи будуть оцінені відповідно до вимог конкурсу для визначення переможців. Оголошення результатів конкурсу та вручення призів переможцям буде здійснено після закінчення карантину.

Нагадуємо, І Мистецький конкурс «Арт-Хортиця» проводиться Хортицькою національною академією під патронатом Запорізької обласної державної адміністрації та Запорізької обласної ради з метою збереження, розвитку та примноження кращих традицій вітчизняного мистецтва, актуалізації культури і мистецтва Запорізького краю, популяризації професії художника та дизайнера. 

До участі запрошуються учні 8-11 класів загальноосвітніх шкіл, учні початкових спеціалізованих мистецьких навчальних закладів, вихованці позашкільних закладів освіти і культури, студенти закладів вищої освіти, творча молодь віком від 14 до 19 років.

Тема конкурсу: культура, історія та традиції Запорізького краю.

Номінації конкурсу: 

«Живопис» (живописні роботи в техніці гуаші, акрилу, темпери, олії, акварелі, пастелі); 

«Графіка» (графічні роботи на білому та кольоровому папері олівцями, вугіллям, тушшю, пером, ручками, маркерами); 

«Декоративно-прикладне мистецтво» (розпис по дереву, полотну, склу, дереву; текстиль, кераміка, авторські ляльки, різноманітні авторські техніки);

«Дизайн» (дизайн, ілюстрація, леттерінг (листівки, блокноти, плакати, запрошення, календарі та ін); 

«Ландшафтний дизайн» (ландшафтні проєкти, композиції з природних матеріалів, флористика).

Подробиці щодо участі у конкурсі за посиланням:  Положення про проведення I Мистецького конкурсу «Арт-Хортиця»