Дистанційне навчання в дії!

Moodle Хортицька національна академія

У зв’язку з введенням карантину на всій території України відповідно до постанови Кабінету Міністрів України «Про запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» від 16.03.2020 №215, а також згідно з наказом ректора від 11.03.2020 №88, з 12 березня до 3 квітня 2020 року Хортицька національна академія перейшла на дистанційну форму навчання.

Для ефективної реалізації дистанційного навчання академічна спільнота Хортицької національної академії використовує платформу Moodle (https://moodle.khnnra.edu.ua/), яка дає змогу продовжувати освітній процес без перерв та відтермінувань. Усі викладачі та студенти мають доступ до системи. Завдання з навчальних курсів були розміщені викладачами на початку карантину, а студенти протягом ось уже півтора тижня успішно їх виконують. 

Незважаючи на те, що учасники освітнього процесу позбавлені зараз особистого спілкування, усі залишаються на зв’язку та мають змогу зв’язатися зі студентами, викладачами, завідувачами кафедр, деканами, проректорами, ректором. 

Карантин – не канікули, та навіть більше! Це можливість навчитися організовувати свою роботу, опанувати нові форми дистанційного навчання та самовдосконалюватися (Інструкція для викладача moodle, https://youtu.be/vACnV1zizq0; https://youtu.be/uc74WuMSqdA).

Дивіться, як наші студенти навчаються під час карантину: