Вручення дипломів випускникам 2020 року Хортицької національної академії!

вручення дипломів магістрів

7 лютого 2020 року в Хортицькій національній академії в урочистій атмосфері відбулася церемонія вручення дипломів першим випускникам у 2020 році факультету реабілітаційної педагогіки та соціальної роботи магістрам за спеціальностями 013 «Початкова освіта» та 227 «Фізична терапія, ерготерапія», серед яких 8 дипломів з відзнакою.

Слова вдячності професорсько-викладацькому складу, одногрупникам висловили випускники-магістранти. Вони дякували за високий рівень професійних знань, за досвід, за комфорт і душевне тепло, яке вони відчули в стінах академії.

Побажання щасливої долі та звершень на професійному та життєвому шляху випускникам висловили ректор академії Нечипоренко Валентина Василівна та завідувачі кафедр Лупінович Світлана Миколаївна й Волкова Світлана Степанівна

Успішні показники навчання наших студентів є результатом плідної співпраці з науково-педагогічними працівниками, втіленням мрій про компетентного випускника Хортицької національної академії. Диплом академії надає великі можливості та перспективи випускникам реалізувати себе у професії як в Україні, так і за її межами.

Атмосфера заходу була сповнена позитивних емоцій, сяючих усмішок, а теплі спогади про яскраве студентське життя надовго залишаться у пам’яті кожного випускника Хортицької національної академії!
Щасливої життєвої дороги, дорогі випускники!