Виставка студентів-дизайнерів

Кафедра дизайну Хортицька національна академія

У приміщенні Запорізької дитячої художньої школи відкрилась виставка творчих студентських робіт факультету мистецтва та дизайну Хортицької національної академії «Хортицькі студії», яка проводиться з метою активізації та популяризації художньої та дизайнерської освіти в Україні. На виставці представлено більше 40 студентських робіт, які розкривають повноту та різноплановість освітнього процесу професійної підготовки майбутніх художників образотворчого, декоративного мистецтва та майбутніх графічних та медіа дизайнерів у Хортицькій національній академії.

Познайомитись із майбутньою професією або чим може займатися учень художньої школи в майбутньому, – саме під таким гаслом була розроблена концепція експозиції. На виставці представлені навчальні завдання, які відкривають секрети формування професійної майстерності, творчі роботи, в яких проявляється вся яскравість студентської художньої та дизайнерської субкультури, сповненої креативу, творчості та можливостей самовираження, приклади дизайнерської поліграфічної продукції, які піднімають актуальні соціокультурні та екологічні питання.

Експозиція студентських робіт триватиме протягом двох тижнів, тому всі бажаючі мають можливість відвідати її в «Галереї юніорів» в стінах Запорізької дитячої художньої школи.