3 листопада в Україні відзначається День працівника соціальної сфери

На факультеті реабілітаційної педагогіки та соціальної роботи, де готуються майбутні фахівці-працівники соціальної сфери, з 4 листопада кафедра соціальної роботи запрошує на заходи тематичного тижня з привітаннями, інформативними презентаціями і проведенням майстер-класу, зустрічами з соціальними працівниками, представниками громадських та благодійних організацій Запоріжжя, марафоном «Соціально активна молодь ZP», воркшопом «Ігрові соціальні практики» і виставкою робіт викладачів і студентів.

А влітку на кафедрі соціальної роботи були підведені підсумки І туру (на рівні академії) VII Всеукраїнського дистанційного конкурсу студентських та учнівських наукових робіт з соціальної педагогіки / соціальної роботи у номінації «Соціальна реклама». Кращими були визнані:
«Молодь обирає інтелект!» (автори реклами: Кристина Сафронова, спеціальність «Соціальна робота», магістратура, 1-й курс; Діана Алієва, спеціальність «Дизайн графічний», 3-й курс, друкована) Сучасне життя вимагає від молоді конкурентного «множинного інтелекту» (за Говардом Гарднером), що забезпечить новому поколінню саморозвиток, самореалізацію, майбутнє. Істинні цінності – це не псевдозадоволення, молодь України обирає інтелект!

«Посміхнись – і світ стане щасливішим» (автор – Мирослава Манько, відео,спеціальність «Початкова освіта», 2-й курс). Всім нам – посмішок і саногенного мислення! Науковий керівник – проф. А.І.Павленко).
У ІІ турі у Житомирському державному університеті імені Івана Франка роботи отримали визнання і сертифікати учасників