Хортицька національна академія презентувала здобутки освітньо-реабілітаційної та інноваційної діяльності на Одинадцятій міжнародній виставці «Інноватика в сучасній освіті»

22 жовтня у Києві відбулося відкриття Одинадцятої міжнародної виставки «Інноватика в сучасній освіті». Виставка проводиться у Київському Палаці дітей та юнацтва за підтримки та участі Міністерства освіти і науки України, Національної академії педагогічних наук України.

Цього року в роботі виставки беруть участь 560 учасників із 25 регіонів України та зарубіжних країн: Чехії, Словаччини, Польщі, Франції, США, Білорусії. Привітання учасникам, організаторам і гостям надіслали Голова Верховної Ради України Дмитро Разумков, заступник Міністра освіти і науки України Любомира Мандзій, Президент Національної академії педагогічних наук України Василь Кремень.

В перший день роботи міжнародної виставки відбулася урочиста церемонія нагородження переможців конкурсу з тематичних номінацій. За результатами участі в конкурсі Хортицька національна академія отримала золоту медаль за подані науково-методичні матеріали з проблеми: «Інноваційний розвиток освітніх закладів інтернатного типу як агентів кумуляції соціалізаційного потенціалу суспільства» (тематична номінація: «Мультидисциплінарний підхід до вирішення проблем сучасної освіти»). За 4 роки функціонування та розвитку Хортицької національної академії в структурі освіти Запорізького регіону це вже шоста золота медаль.

Віват, академіє!