Фірмовий знак від Хортицької національної академії

Викладачем кафедри дизайну Хортицької національної академії Ларисою Клімовою разом зі студентами був розроблений логотип та елементи візуального стилю Запорізького обласного художнього музею. У день народження музею від імені академії були подаровані авторські права на користування знаком.

Директорка музею Інга Янковська зазначила: «Ми дуже щасливі, що у нас є друзі, які можуть зробити нам такий подарунок. Це наш логотип та інші елементи фірмового стилю, які допоможуть музею бути ще більш популярним, сучасним та помітним».


Лариса Клімова відмітила, що були різні варіанти і сучасного рішення, і суперсучасного і, навіть, авангардні, але зараз на часі саме наша українська ідентифікація. У логотипі заклали перші літери назви Запорізького художнього музею. Вони складені в таку абревіатуру, яка є одночасно елементом українського орнаменту в національних кольорах.
Хортицька національна академія давно і тісно співпрацює з художнім музеєм, який до цього часу мав радянський логотип і колектив музею відмовився користуватися ним. Тому можливість зробити ребрендінг фірмового стилю музею для Хортицької національної академії є показником довіри та високого рівня дизайнерської майстерності.
Сподіваємося і на подальшу плідну співпрацю!