День відкритих дверей у Хортицькій національній академії

Нечипоренко Валентина Василівна

18 жовтня 2019 року в Хортицькій національній академії пройшов День відкритих дверей. Майбутні абітурієнти та їхні батьки, гості завітали до закладу для того, щоб ознайомитися з його факультетами та з перших уст дізнатися про цьогорічні особливості вступної кампанії.

До присутніх звернулася Нечипоренко Валентина Василівна, ректор Комунального закладу вищої освіти «Хортицька національна навчально-реабілітаційна академія» Запорізької обласної ради. У вітальному слові Валентина Василівна торкнулася історії розвитку закладу від інтернату до національної академії і наголосила на тому, що у закладі культивуються велика повага та індивідуальний підхід до студентів під час освітнього процесу, бо вони – наше майбутнє, майбутнє нашої держави. І адміністрація , і викладачі академії зацікавлені в тому, щоб майбутні фахівці були конкурентоспроможними, мали фундаментальні знання, високі моральні якості, стали професіоналами, виходячи зі стін закладу.

Для детального ознайомлення зі специфікою діяльності закладу абітурієнтам було запропоновано відеофільм про структуру закладу і творче зростання студентів у Хортицькій академії, а також концерт-презентацію, підготовлений студентами вишу.
У вітальному святковому концерті взяли участь студенти спеціальності «Туризм», «Менеджмент», хореографічний колектив «Екстрим» та ансамбль пісні у жестовому виконанні «Чисті роси», який привітав присутніх у залі піснею «Ми всі люди».
Вершиною креативу студентів факультету мистецтва та дизайну став авторський дефіле -показ театру одягу «Гвенделін», колекція, яку студенти- модельєри розробили та виготовили власноруч.
Про цьогорічні умови вступу, правила прийому до вищих навчальних закладів у 2020 році, а також специфіку навчання у Хортицькій національній академії розповіла відповідальний секретар приймальної комісії Євченко Т.А.
Подальша робота з метою детального ознайомлення зі специфікою та особливостями спеціальностей продовжилася безпосередньо на факультетах, кафедрах у формі майстер-класів.
По закінченні майстер-класів абітурієнти, батьки і гості академії були запрошені на екскурсію закладом, яка дала змогу оцінити рівень матеріально- технічної бази вишу.