Міжнародний день захисту дітей в Хортицькій національній академії!

Міжнародний день захисту дітей в Хортицькій національній академії!

1 червня в нашій Альма-матер до Міжнародного дня захисту дітей була організована онлайн-галерея дитячих спогадів, де кожен студент отримав нагоду поділитися своїми найтеплішими моментами з дитинства. Завдяки цьому заходу, кожний відчував себе частиною великої хортицької родини, де кожна дитяча посмішка, кожний теплий спогад про рідних наповнює серце любов’ю та щастям.

В цей день важливо згадати про значення захисту прав наших дітей, особливо в умовах російської агресії проти народу України. Кожна дитина має право на безпечне, щасливе майбутнє. Саме тому наша академічна спільнота визначається прагненням до миру, безпеки, добробуту для всіх дітей та Перемоги!

Ми від щирого серця дякуємо всім студентам, які взяли участь у цьому заході й поділилися своїми дитячими спогадами. Ви зробили цей день наповненим почуттям єднання, любові та життєтворчості. Разом ми примножуємо найкращі моменти нашого життя, які залишаться в наших серцях назавжди.

Нехай кожен день буде наповнений щирою дитячою радістю, безмежною любов’ю та взаєморозумінням! Разом ми змінюємо світ на краще для наших дітей! Разом до Перемоги!
https://padlet.com/ladydy430/padlet-jehijcm1n5ds8iq5