День науки

День науки

У третю суботу травня в Україні відзначається професійне свято працівників науки – День науки!

Науковий відділ щиро вітаємо всіх науковців, викладачів, здобувачів освіти зі святом! Бажаємо кожному з Вас миру та добробуту, сил і наснаги, професійної інтуїції та росту, нових відкриттів і запрошуємо долучитись до серії заходів з нагоди свята!

✅17-19 травня 2023 р. запрошуємо долучитися до онлайн-заходів XIV Міжнародної виставки «Сучасні заклади освіти»
✅19-20 травня 2023 р. запрошуємо взяти участь в VIІ Міжнародній науково-практичній конференції «Інновації партнерської взаємодії освіти, економіки та соціального захисту в умовах інклюзії та прагматичної реабілітації соціуму»
✅22 травня 2023 р. до участі у панельній онлайн дискусії «Психологічний чинник перемоги України над рашизмом, Цивілізації над варварством»
✅23 травня 2023 р. до Міжнароднаої науково-практичної конференції «Соціокультурні та психолого-педагогічні аспекти організації освітньо-розвиткового простору в сучасному закладі освіти»
✅ 26 травня 2023 р. до VІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції «Становлення особистості в умовах сучасного розвитку суспільства: соціально-педагогічний, психологічний, корекційний і медичний аспекти»