Вітаємо проректора з наукової роботи Хортицької національної академії Гордієнко Наталію Миколаївну з присвоєнням вченого звання професора!

Гордієнко Наталія Миколаївна

Згідно з рішенням Атестаційної колегії Міністерства освіти і науки України, проректору з наукової роботи Хортицької національної академії, доктору соціологічних наук Гордієнко Наталії Миколаївні присвоєно вчене звання професора.

Ректорат і весь колектив Хортицької національної академії щиро вітає Наталію Миколаївну з досягненням нової акмевершини на життєтворчому науково-педагогічному шляху. Акумулювавши високий науково-фаховий потенціал упродовж багаторічної роботи в нашому закладі, починаючи з перших етапів його експериментальної діяльності, Наталія Миколаївна сьогодні успішно працює у складі ректорату, спільно з усім науково-педагогічним колективом над завданнями подальшого інноваційного розвитку Хортицької національної академії за міжнародними стандартами якості освіти і науки. Як науково-педагогічний працівник, Н. М. Гордієнко постійно підвищує свій професійний рівень викладацької практики та організаційно-виховної роботи зі студентською молоддю, активно залучає її до науково-дослідної роботи, зокрема – в рамках подальшої розбудови наукових шкіл Хортицької національної академії та розвитку Наукового товариства студентів, аспірантів, докторантів і молодих вчених закладу. Тож присвоєння вченого звання професора засвідчує високий рівень цієї фахової діяльності, підтверджуючи сумлінну працю і важливу організаційно-наукову роль Н. М. Гордієнко у забезпеченні інноваційного розвитку Хортицької національної академії як унікального, єдиного в Україні закладу вищої освіти реабілітаційного спрямування.

Бажаємо Наталії Миколаївні наснаги для досягнення нових професійних вершин, втілення усіх наукових і креативних ідей, всебічної життєтворчої самореалізації і родинного добробуту!